Magyarul beszélő öntanuló hibrid-chat rendszer

Az öntanuló hibrid-chat rendszer egy olyan öntanuló on-line kommunikációs eszköz, amely képes az ügyfél és az operátor közötti beszélgetésekből a háttérben tanulni. A tanulás eredményeként a már előfordult vagy az ahhoz hasonló kommunikációs szituációkat a rendszer képes emberi beavatkozás nélkül, teljesen automatikusan kezeli. A rendszer hatékonyságát a partnereink weboldalain mért adatok egyértelműen bizonyítják:

Látogatók száma: 149639
Beszélgetések száma: 634
Automatizált szóváltások száma: 2438

Az automatizált szóváltásokból fakadó költségcsökkenés nyereségen túl az általunk biztosított on-line kommunikációs lehetőséggel partnereink személyesebbé és egyben érdekesebbé tudták tenni weboldalaikat, így növekedett az oldalaik látogatottsága és az ott eltöltött ügyfélidő.

A rendszer bevezetésével mindazon túl, hogy partnereink ügyfélszerző és ügyfélmegtartó képessége nő, olyan strukturált piaci információkhoz is jutothatnak, melyek jelentős stratégiai előnyt jelenthetnek a konkurenciához képest.

Kerüljön Ön is az előnyt élvezők közé. Regisztráljon és használja a rendszer nyújtotta előnyöket teljesen ingyen. Nincs elkötelezettség, nincs költség, nincs kockázat, csak nyereség. Aktiválja weboldalán a teljesen ingyenes Öntanuló Hibrid Chat rendszerét most: aktiválás most